In het dorpje Osterwald vind je deze twee idyllisch en rustig gelegen huisjes, tussen de weilanden en omringd door natuur: vakantiehuis Schweinestall en Tiny House `t Bakhoes. De huisjes liggen niet naast elkaar. De ideale plek om tot rust te komen. Begin de dag met een ontbijtje op jouw eigen terras en geniet van het uitzicht over het erf. Of maak een unieke fiets- of wandeltocht en ontdek bijzondere plekken in de vaak nog ongerepte natuur.

Vakantiehuis Schweinestall
Tiny House`t Bakhoes

Rust, ruimte en natuur

Weg van de massa! Gelegen aan een rustig landweggetje op een voormalig boerenerf vind je onze accomodaties in het dorpje Osterwald (Grafschaft Bentheim), vlak over de nederlandse grens in Duitsland. Dankzij de prachtige natuur en mooie landschappen is dit de ideale omgeving voor het maken van grensoverschrijdende wandelingen en fietstochten. Vanwege de unieke ligging is het tevens een goede uitvalsbasis om verschillende nederlandse en duitse steden te bezoeken, zoals Münster, Nordhorn, Bad Bentheim, Ootmarsum en Enschede. 

Familie Holthuis

Slaage 1
49828 Osterwald

+49 172 6461363
[email protected]

Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf “Zustimmen & anzeigen”, um zuzustimmen, dass die erforderlichen Daten an Google Maps weitergeleitet werden, und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in unserer Datenschutz. Du kannst deine Zustimmung jederzeit widerrufen. Gehe dazu einfach in deine eigenen Cookie-Einstellungen.

Zustimmen & anzeigen

Schrijf een bericht

Deutschland

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.